Ongestoord genieten van frisse lucht

Als de zon schijnt wilt u daar natuurlijk volop van genieten. De zon en de warmte houden we alleen wel graag buiten! Bij ons vindt u daarom een uitgebreid assortiment buitenzonwering in verschillende uitvoeringen en talloze kleuren. Denkt u hierbij aan screens, markiezen, rolluiken, uitvalschermen en knikarmschermen. Elk type huis vraagt om een andere oplossing. 

Maar ook voor het luchten en ventileren zijn er diverse oplossingen, van een passend raamhor of een mooie hordeur om optimaal van het mooie weer te genieten zonder insecten.

Unilux raamhorren

Een rolhor, inzethor of een vaste hor; drie oplossingen voor ramen om vervelende insecten buiten te houden. Een vaste hor is zeer geschikt voor ondiepe kozijnen. In de zomer heeft u hier geen omkijken naar en in de winter kunt u hem eruit halen. Met een rolhor heeft u meer flexibiliteit, omdat u deze kunt openen en sluiten wanneer u wilt. En dan is er nog de inzethor. Deze is zeer geschikt voor draai- en kiepramen. Diverse horren voor elk raam.

Unilux deurhorren

Ook voor deurhorren komt u naar Colors@Home. U vindt bij ons plissé hordeuren, rolhordeuren, scharnierende hordeuren en schuivende hordeuren. Schuivende hordeuren zijn een goede oplossing voor grote deuropeningen, vanwege de lichte bediening. Plissé hordeuren kunnen op elke positie open blijven staan. Handig bijvoorbeeld als u de deur een klein stukje open wilt laten voor uw huisdier. De rolhordeur en de scharnierende hordeur zijn de klassiekers onder de horren.

Screens

Houd het in de zomer lekker koel binnen met screens. Screens hebben een strakke uitstraling en kunnen bijna overal toegepast worden. Ze hebben wat weg van rolluiken, alleen bestaan screens uit doek. Een stevig doek met kleine gaatjes waardoor u naar buiten kunt kijken, maar niemand naar binnen. Stem de screens af op uw woning door de kleur van het profiel en het doek zelf uit te zoeken. Kies voor strak grijs of grachtengroen. Bekijk de vele mogelijkheden in de winkel.


Rolluiken

Wilt u niet alleen de zon buitenhouden, maar bent u ook op zoek naar een stukje veiligheid in huis, dan zijn rolluiken de ideale oplossing. Hoewel ze natuurlijk ook gewoon handig zijn om het 's zomers binnen koel te houden, is een rolluik ook inbraakwerend. Rolluiken zijn zowel handbediend als elektrisch verkrijgbaar.

Knikarmschermen

Met een knikarmscherm heeft u dubbel voordeel. U weert de zon uit uw huis én u kunt zelf uit de zon zitten. Zo blijven u en uw huis allebei koel. De buitenzonwering kunt u afstemmen op uw wensen. Gaat u bijvoorbeeld voor een robuuste cassette, of juist een subtiele? Wilt u een egaal doek of met strepen? Allemaal keuzes om het knikarmscherm persoonlijk te maken. 

Als u optimaal wilt genieten van de zomer en de avonden, rust u het knikarmscherm uit met ledverlichting of een heater.

Markiezen

Voor een landelijke uitstraling is een normaal knikarmscherm niet voldoende. Wanneer u voor markiezen kiest, heeft u een zonwering met een sjieke en landelijke uitstraling tegelijk. Markiezen zorgen er natuurlijk voor dat de zon wordt tegengehouden, maar geven daarnaast een mooi karakter aan uw huis.optimaal van de zon genieten