Comfortabel zitten

Met onze kleine collectie relaxfauteuils van De Toekomst hebben wij stoelen in huis die geheel in eigen stijl samengesteld kunnen worden. Van modern tot een klassiek model en leverbaar in een ruime serie stoffen en leersoorten. Bekijk de opties en ervaar het zitcomfort van deze stoelen.


De uitklapbare voetensteun en de verstelbare rugleuning zijn onafhankelijk van elkaar te bedienen. Bij het uitklappen van de voetensteun komen de zitting en rugleuning in een iets meer achteroverhellende positie, waardoor een uitermate comfortabele zithouding wordt bereikt. Het verstellen van de rugleuning is mogelijk zonder de voetensteun uit te klappen. Ook kan de rugleuning in elke positie worden gebracht nadat de voetensteun is uitgeklapt. Daarnaast heeft deze fauteuil een optie voor een slimme oplossing voor een sta-ophulp. Het bovenste deel van de rugleuning, waar het hoofd tegen rust, kan van achter naar voor worden versteld (topswing) waardoor het hoofd in elke positie aangenaam wordt ondersteund. 

Deze fauteuil kan naar eigen wens worden samengesteld; in diverse leersoorten, kleuren, met een ronde of stervoet, in metaal of hout. Heeft u liever een dichte gestoffeerde armlegger of een strakke open uitvoering? Geen probleem. Ook is de Smart Fiji leverbaar in drie maten. Zo heeft u altijd een maatstoel die bij u past en weet u zeker dat u goed zit.

Voor alle mogelijkheden en uitvoeringen van deze fauteuil klik hier om naar de informatiepagina van De Toekomst te gaan.


Een stoel van de toekomst