interieurinspiratie

Mogen wij u helpen? Uw eigen huis inrichten kan namelijk best lastig zijn. Een klein beetje hulp van ons kan een enorm verschil maken. Met ons advies en onze service halen wij het maximale uit uw ideeën. Dus kom gerust langs, vraag naar de mogelijkheden en laat u verrassen. Ook na sluitingstijd zijn wij op afspraak beschikbaar.

 

Colors@Home Freriks biedt graag de inspiratie die u nodig heeft om uw interieur perfect te maken. Uiteraard wordt alles geleverd door onze eigen gediplomeerde vakmensen. 


Advies

Wij zijn interieurspecialist en geven dus uiteraard graag interieuradvies. Dit doen wij niet alleen in onze winkel in Ulft, ook bij u thuis. Thuis zien we meteen welke uitdagingen er liggen en kunnen we u optimaal adviseren wat u nodig heeft om van uw huis een thuis te maken. Heeft u een drukke planning door bijvoorbeeld een verhuizing? Dan denken wij graag met u mee, zodat alles naar wens verloopt.

Meten

Omdat wij willen garanderen dat de producten die wij leveren perfect in uw huis passen, komen we van tevoren graag even langs om uw ramen of vloeren op te meten. Op die manier weten we zeker dat het uitgekozen rolgordijn, de overgordijnen of de nieuwe vloer perfect past en komen wij niet voor verrassingen te staan! 

Monteren

Heeft u bij ons in de winkel raamdecoratie of gordijnen uitgezocht, dan komen wij deze natuurlijk ook bij u monteren. Dat geldt ook voor gordijnrails, plinten, bedden en kasten. Zodra uw product bij ons binnenkomt, maken wij een afspraak met u voor het monteren. Doordat onze stoffeerders veel ervaring hebben is het meestal zo geplaatst.

 

Leggen

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom komen wij graag de vloer leggen die u bij ons heeft uitgekozen. Onze stoffeerders zijn gediplomeerde vakmensen die al vele jaren ervaring hebben opgedaan. Dat betekent dat ze goed weten wat het beste is qua voorbereidingen en plaatsing van uw vloer. Hierbij hebben ze uiteraard ook oog voor afwerking en detail.Alles voor een nieuw interieur