Het beste voor uw bed

Op onze afdeling bedtextiel bieden wij u de keuze uit een grote collectie matrasdekken, moltons, lakens, hoeslakens, plaids, dekens en modieuze dekbedovertrekken. Vrijwel alles uit onze collectie komt van vooraanstaande fabrikanten, zoals Cevilit, Cinderella, Damai en Aabe. Deze fabrikanten ontwikkelen hun producten vaak zelf, waarna ze ze volgens de strengste kwaliteitsnormen in eigen beheer produceren. Matrasshop levert veel artikelen uit voorraad en zonder verzendkosten. Wilt u voordat u een artikel aanschaft eerst het materiaal zelf voelen? Kom dan langs in onze winkel in Ulft. Daar staan wij ook voor u klaar met persoonlijk advies.

Matrasbescherming

Ons assortiment biedt allerlei opties om uw matras te beschermen tegen bacteriën, vuil en huisstofmijt. Van een matrasbeschermer tot een molton en hoeslaken. Maar ook voor waterdichte hoeslakens en 3D hoeslakens voor mensen wie het snel warm hebben kunt u bij ons terecht.  Alles van een gewone matras tot topmatrasbescherming is leverbaar en veel is op voorraad.

Dekbedovertrekken

Ons ruime assortiment dekbedovertrekken bevat diverse overtrekken in talloze kleuren en met prachtige dessins. De dekbedovertrekken zijn gemaakt van de beste materialen en de maten lopen uiteen van eenpersoons- tot lits-jumeaux maten. Voor iedere slaapkamer een geschikt dekbedovertrek!

Overige

Wij hebben ook een ruime collectie losse kussenslopen en molton kussenslopen. Maar ook losse lakens van katoen of flanel zijn bij ons verkrijgbaar. Veel van deze producten zijn uit voorraad leverbaar, maar eventueel ook los te bestellen.