ONGESTOORD GENIETEN VAN FRISSE LUCHT

Er is altijd een hor oplossing voor uw raam of deur. De horren welke Freriks Wonen en Slapen levert komen van Unilux of Luxaflex en hebben een uitstekende kwaliteit. Of u nu een naar buiten draaiend raam, draai-kiep raam of een schuifpui overal is er een hor oplossing voor. Dus voor optimaal genieten en ventileren zonder insecten een passende hor op maat gemaakt en geplaatst.

Raamhorren

Een rolhor, inzethor of een vaste hor; drie oplossingen voor ramen om vervelende insecten buiten te houden. Een vaste hor is zeer geschikt voor ondiepe kozijnen. In de zomer heeft u hier geen omkijken naar en in de winter kunt u hem eruit halen. Met een rolhor heeft u meer flexibiliteit, omdat u deze kunt openen en sluiten wanneer u wilt. En dan is er nog de inzethor. Deze is zeer geschikt voor draai- en kiepramen.

deurhorren

Ook voor deurhorren komt u naar Freriks Wonen. U vindt bij ons plissé hordeuren, rolhordeuren, scharnierende hordeuren en schuivende hordeuren. Schuivende hordeuren zijn een goede oplossing voor grote deuropeningen, vanwege de lichte bediening. Plissé hordeuren kunnen op elke positie open blijven staan. Handig bijvoorbeeld als u de deur een klein stukje open wilt laten voor uw huisdier. De rolhordeur en de scharnierende hordeur zijn de klassiekers onder de horren.