Comfortabel slapen

Onze collectie dekbedden en hoofdkussens bestaat uit kwalitatief mooie en duurzame producten. Transpireert u veel? Heeft u het snel warm of juist koud? Bent u allergisch voor huisstofmijt? Houdt u van een zwaar of liever een licht dekbed? Voor iedere persoonlijke voorkeur bestaat er een geschikt dekbed of hoofdkussen. Wij geven een goed advies bij de keuze van het perfecte dekbed dat aan al uw eisen voldoet. Al onze dekbedden zijn leverbaar in verschillende warmteklassen. U kunt kiezen uit zomer-, winter- of voorjaarsdekbedden of uit een vier seizoenen-dekbed. Met zoveel keus slaapt u ieder seizoen onder een passend dekbed.

Ook het juiste hoofdkussen, of deze nu heerlijk dun en zacht moet zijn of een comfortabel goed ondersteunend latex hoofdkussen, u vindt het allemaal bij ons. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van het perfecte hoofdkussen. Wij hebben immers de grootste hoofdkussencollectie in de regio en alles is uit voorraad leverbaar.

Hoofdkussens

Lekker slapen is niet alleen de zaak van een goede matras en een goede bedbodem. Ook het hoofdkussen is heel belangrijk. Slaapt u bij voorkeur op de zij, rug of buik? Heeft u extra nekondersteuning nodig? Transpireert u 's nachts veel? Moet het hoofdkussen antiallergisch zijn? Wilt u een zacht of juist wat steviger kussen? De antwoorden op deze vragen leiden tot het kussen dat het beste bij u past. In ieder geval moet het hoofdkussen het hoofd en de nek zodanig ondersteunen dat, in welke lighouding ook, de nekspieren zich helemaal kunnen ontspannen. Het hoofdkussen moet ook bijdragen aan zowel ventilatie als warmte-isolatie.

Dekbedden

Wij hebben een ruime collectie dekbedden en uiteraard ook het dekbed dat het beste bij u past. Transpireert u veel? Heeft u het snel warm of juist koud? Bent u allergisch voor huisstofmijt? Houdt u van een zwaar of liever een licht dekbed? Voor iedere persoonlijke voorkeur bestaat er een geschikt dekbed. Matrasshop geeft advies bij de keuze van het perfecte dekbed dat aan al uw eisen voldoet. Al onze dekbedden zijn leverbaar in verschillende warmteklassen. U kunt kiezen uit zomer-, winter- of voorjaarsdekbedden of uit een vier seizoenen-dekbed. Met zoveel keus slaapt u ieder seizoen onder een passend dekbed.