Net een stapje verder

Als interieur- en slaapspecialist werken wij met de nieuwste en modernste collecties en materialen. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op slaap- en woongebied. Hierdoor kunnen we altijd het beste advies en duurzaamste producten aan u presenteren en u van het beste advies voorzien.

Wij zijn als interieurspecialist dealer van onder andere: Luxaflex, Multisol, Vadain, Holland Haag, Ado, Mflor, Ambiant, Forinn, Quickstep, Desso, Parade, Marmoleum en PPC.

Wij zijn als slaapspecialist dealer van onder andere: Norma, Ubica, Velda, Lattoflex, Avek, Ducky Dons, Polydaun, Texeler, Nxtday, Damai, Cinderella en HNL.

Als full service-bedrijf geven wij altijd een onafhankelijk advies voor uw interieur en zijn wij ook onafhankelijk slaapspecialist. Interieuradvies bij u thuis is ook zeker een standaardservice die wij leveren. Ook het inmeten en adviseren van de mogelijkheden horen hierbij. Al onze producten worden altijd bij u thuis geleverd en gemonteerd door onze eigen vakmensen, die al jarenlang ervaringen hebben opgedaan in ons vakgebied.

Wij staan voor goed advies, eerlijke kwaliteit, het juiste comfort en een goede service, in plaats van de goedkoopste te willen zijn.

Ook kunt u altijd bij ons terecht met vragen over uw interieur of over een goed bed of het juiste matras. Wij geven u persoonlijke aandacht en een goed advies, zodat u jaren plezier heeft van uw aangeschafte product.

Ons team bestaat uit mensen die houden van het vak. Samen hebben we ruime ervaring in het adviseren, ontzorgen en u van een nieuw interieur of compleet nieuw bed te voorzien.

Jaap Freriks

Stoffeerder en interieur- en slaapspecialist

 

info@frerikswonen.nl

0315-681355

 

Al ruim achttien jaar ben ik werkzaam binnen het familiebedrijf en ik ben uitgegroeid tot een echte allrounder met een ruime kennis van het interieur- en slaapvak. Bent u op zoek naar een nieuwe vloer, gordijn of een comfortabel en echt goed bed? Dan zal ik u met plezier adviseren. Ook ben ik regelmatig onderweg om voor een perfecte aflevering te zorgen.

De koffie staat altijd voor u klaar.

Jaap Freriks

Wilfried Freriks

Interieur- en slaapspecialist

 

 

info@frerikswonen.nl

0315-681355

 

Ik ben al op jonge leeftijd begonnen als adviseur op interieur en slaapafdelingen bij collega's in ons mooie vak. Daarna binnen ons eigen familiebedrijf doorgegroeid tot een ervaren slaap- en interieuradviseur. Ik neem graag de tijd om u goed te adviseren, bij u thuis in te meten en daarna te zorgen dat alles goed verloopt, zodat u jaren plezier heeft van uw aankoop. Mijn advies is onafhankelijk en zal altijd afgestemd zijn op de wensen van de klant.

U bent van harte welkom.

Wilfried Freriks

 

Edwin Peters

Stoffeerder/bezorger

 

 

info@frerikswonen.nl

0315-681355

 

Als zoon van een woningstoffeerder heb ik het vak van hem geleerd en ben ik uitgegroeid tot een echte allrounder. Het leggen van een strakke vloer of het ophangen van sfeervolle gordijnen: ik zorg ervoor dat alles netjes wordt afgeleverd en u weer heerlijk kunt slapen op uw nieuwe bed, in uw nieuwe slaapkamer of achter uw nieuwe gordijnen. Uiteraard kan ik u ook adviseren en zorg ik voor een perfecte aflevering.

 

Tot bij u thuis,

 

Edwin Peters

Wil Bergevoet

Verkoopondersteuner

 

 

info@frerikswonen.nl

0315-681355

 

 

Twintig jaar heb ik binnen het bedrijf in vaste dienst gewerkt in de verkoop en als coupeuse voor het maken van gordijnen, vitrage en allerlei andere werkzaamheden.

Tegenwoordig ben ik nog steeds werkzaam als invalkracht en adviseer ik u nog graag op interieurgebied. Ik neem graag de tijd om samen met u tot een goede keuze te komen zodat u altijd tevreden terug kan kijken.

 

Tot snel in Ulft,

 

Wil Bergevoet Tot ziens bij ons of bij u thuis