Net een stapje verder

Als interieur- en slaapspecialist werken wij met de nieuwste en modernste collecties en materialen. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op slaap- en woongebied. Hierdoor kunnen we altijd het beste advies en duurzaamste producten aan u presenteren en u van het beste advies voorzien.

Wij zijn als interieurspecialist dealer van onder andere: Luxaflex, Multisol, Vadain, Holland Haag, Mflor, Ambiant, Desso, Parade, Marmoleum en PPC.

Wij zijn als slaapspecialist dealer van onder andere: Beka, M line, Velda, Lattoflex, Avek, Ducky Dons, Polydaun, Texeler, Kayori, Cinderella en HNL.

Als full service-bedrijf geven wij altijd een onafhankelijk advies voor uw interieur en zijn wij ook onafhankelijk slaapspecialist. Interieuradvies bij u thuis is ook zeker een standaardservice die wij leveren. Ook het inmeten en adviseren van de mogelijkheden horen hierbij. Al onze producten worden altijd bij u thuis geleverd en gemonteerd door onze eigen vakmensen, die al jarenlang ervaringen hebben opgedaan in ons vakgebied.

Wij staan voor goed advies, eerlijke kwaliteit, het juiste comfort en een goede service, in plaats van de goedkoopste te willen zijn.

Ook kunt u altijd bij ons terecht met vragen over uw interieur of over een goed bed of het juiste matras. Wij geven u persoonlijke aandacht en een goed advies, zodat u jaren plezier heeft van uw aangeschafte product.


Tot ziens bij ons of bij u thuis