Slaapspecialist freriks

Wij hebben onze showroom flink onderhanden genomen en onze slaap afdeling gerestyled. Hier komen onze bedden en boxspring combinaties nog beter tot hun recht. 

Onze specialisten denken graag mee met de klant. Bij ons bent u aan het goede adres voor een nieuwe matras, nieuwe boxspring set of een comfort ledikant, maar ook voor losse nachtkastjes. Als hoofdkussen specialist kunnen wij u altijd helpen met een passend hoofdkussen welke het beste past bij uw wensen. Meer dan 50 soorten op voorraad en direct leverbaar.

Maar niet geheel onbelangrijk, wij staan er vooral ook klaar om advies te geven waar nodig.  Betrouwbaar advies is heel waardevol, zeker bij het doen van grote investeringen, zoals bij een volledig ingerichte slaapkamer of een compleet bed.

Wij zijn niet afhankelijk van een bepaald merk of leverancier en kunnen dus echt onafhankelijk slaapadvies geven. Hierbij komt onze jarenlange ervaring goed van pas. Met deze expertise hebben wij ons ruime assortiment van kwaliteitsproducten samengesteld.

Door goed te luisteren naar de klant kunnen wij producten adviseren die het beste bij zijn of haar persoonlijke wensen passen.


Advies

Wij als adviseurs kunnen u altijd een passend, merkonafhankelijk advies geven, zodat u een goede keuze maakt en weet dat de gekozen matras bij u past. Belangrijk voor de matraskeuze is dat wij jarenlange kennis en ervaring van het slaapvak hebben. Wij kunnen u voorzien van goede informatie over de producten en adviseren u graag om een voor u passend slaapsysteem te vinden. 

Bezorgen en monteren

Uiteraard worden onze producten met onze uitstekende service, zonder extra kosten bij u thuis afgeleverd en gemonteerd. Indien u dit wenst, wordt uw oude matras gratis mee retour genomen om deze op een milieuvriendelijke manier te recyclen. Ook nemen wij alle verpakkingen weer mee, zodat u zonder op te ruimen direct van uw nieuwe aankoop kunt genieten.

Nazorg

Is er toch iets niet naar wens of heeft u het idee dat uw matras toch niet de ondersteuning geeft die u had verwacht? Geen probleem. Op de meeste matrassen geldt een omruilgarantie en kunnen meestal binnen een bepaalde tijd geruild worden. Of is er een ander klein probleem? Neemt u gerust contact met ons op en wij zorgen dat het direct wordt verholpen.

Ook dat is onze service!Alles voor een goede nachtrust