Voor iedereen EEn passende vloer

Een vloer is een kostbaar product waarvan u mag verwachten dat het jaren meegaat. Voor zowel harde als zachte vloeren bent u bij Colors@Home Freriks aan het juiste adres. Bij ons vindt u bijvoorbeeld tapijt, pvc, laminaat, marmoleum en vinyl (bijv. Novilon).

We adviseren u graag over de vloer die past bij uw woonsituatie, wensen en budget. Om te voorkomen dat u teveel bestelt, komen wij vooraf alles opmeten en zorgen we uiteraard voor een perfect gelegde vloer door onze eigen vakmensen.

Pvc

Pvc-vloeren zijn in! Ze zijn eenvoudig te reinigen en verkrijgbaar in een houtmotief of de look van een tegelvloer. Een pvc-vloer is net als laminaat nauwelijks van een houten vloer te onderscheiden. Welk motief u ook kiest, de volgende voordelen krijgt u er gratis bij: onderhoudsvriendelijk, geluiddempend, hoge slijtvastheid en veel decoratieve mogelijkheden. Bovendien is het een ideale vloer in combinatie met vloerverwarming.

Tapijt

Met tapijt krijgt uw interieur een warme, zachte uitstraling. Het voelt heerlijk aan als u er met blote voeten overheen loopt en het is ook nog eens goed voor uw gewrichten. Tapijt zorgt namelijk voor demping, zodat uw gewrichten geen harde klappen hoeven op te vangen. Door technische ontwikkelingen en uit recent onderzoek is nu gebleken dat tapijt ook geschikt is voor personen met een allergie, omdat tapijt meer stofdeeltjes vasthoudt dan een harde vloer.

Vinyl

U wilt een vloerbedekking die eenvoudig in onderhoud is, ook warmte en behaaglijkheid uitstraalt en bovendien iets van uw persoonlijkheid laat zien?

Vinyl vloeren zijn gemakkelijk, duurzaam, comfortabel en mooi. Gemakkelijk dankzij het eenvoudige onderhoud. Duurzaam dankzij de sterke toplaag en de constructie. Comfortabel dankzij de veerkracht en de warme uitstraling. Mooi dankzij de prachtige dessins en kleuren. Dat maakt vinyl een vloer die alles heeft.


Karpetten

Onze karpetten zijn op maat te maken. Te groot, te klein of net niet de kleur die u

zoekt, is dus verleden tijd met de karpetten van Colors@Home. En door ons uitgebreide assortiment is er altijd wel een kleur die bij uw interieur past. Naast kleur en poolhoogte, kunt u ook de randafwerking kiezen. U heeft hier drie mogelijkheden: festonneren, blind gebandeerd en volume.

Deurmatten

Een goede deurmat biedt de beste bescherming van uw vloer. Er is een ruim aanbod in deurmatten, van goede schrapers tot een optimale droogloopmat. Belangrijk is dat de deurmat bij uw woonsituatie past en zorgt dat het vuil erin achterblijft. Door onze grote collectie schoonloopmatten is er altijd een passende mat voor u en ook in kleur is er enorm veel keuze.

Onderhoud

Goed onderhoud van uw vloer verlengd de levensduur van elk type vloer. Aan goed onderhoud wordt vaak weinig aandacht besteed waardoor de oorspronkelijke uitstraling van de vloer verdwijnt. Precies daarom is goed onderhoud met het juiste product belangrijk. Bij ons vindt u het juiste product voor elke vloer en met een goed onderhoudsadvies geniet u langer van uw nieuwe vloer.Genieten van uw vloer