Voor iedereen EEn passende vloer

Een vloer is een kostbaar product waarvan u mag verwachten dat het jaren meegaat. Voor zowel harde als zachte vloeren bent u bij Colors@Home Freriks aan het juiste adres. Bij ons vindt u bijvoorbeeld tapijt, pvc, laminaat, marmoleum en vinyl (bijv. Novilon).

We adviseren u graag over de vloer die past bij uw woonsituatie, wensen en budget. Om te voorkomen dat u teveel bestelt, komen wij vooraf alles opmeten en zorgen we uiteraard voor een perfect gelegde vloer door onze eigen vakmensen.

Pvc

Pvc-vloeren zijn in! Ze zijn eenvoudig te reinigen en verkrijgbaar in een houtmotief of de look van een tegelvloer. Een pvc-vloer is net als laminaat nauwelijks van een houten vloer te onderscheiden. Welk motief u ook kiest, de volgende voordelen krijgt u er gratis bij: onderhoudsvriendelijk, geluiddempend, hoge slijtvastheid en veel decoratieve mogelijkheden. Bovendien is het een ideale vloer in combinatie met vloerverwarming.

Tapijt

Met tapijt krijgt uw interieur een warme, zachte uitstraling. Het voelt heerlijk aan als u er met blote voeten overheen loopt en het is ook nog eens goed voor uw gewrichten. Tapijt zorgt namelijk voor demping, zodat uw gewrichten geen harde klappen hoeven op te vangen. Door technische ontwikkelingen en uit recent onderzoek is nu gebleken dat tapijt ook geschikt is voor personen met een allergie, omdat tapijt meer stofdeeltjes vasthoudt dan een harde vloer.

Vinyl

U wilt een vloerbedekking die eenvoudig in onderhoud is, ook warmte en behaaglijkheid uitstraalt en bovendien iets van uw persoonlijkheid laat zien?

Vinyl vloeren zijn gemakkelijk, duurzaam, comfortabel en mooi. Gemakkelijk dankzij het eenvoudige onderhoud. Duurzaam dankzij de sterke toplaag en de constructie. Comfortabel dankzij de veerkracht en de warme uitstraling. Mooi dankzij de prachtige dessins en kleuren. Dat maakt vinyl een vloer die alles heeft.


Laminaat

Laminaat is eenvoudig te leggen door het clicksysteem, krasvast dankzij de toplaag en onderhoudsvriendelijk. Vuil hecht zich daarnaast niet aan de vloer en deze is daardoor eenvoudig te reinigen. Dankzij de ontwikkelingen in de productie is een laminaatvloer nauwelijks meer te onderscheiden van een echte houten vloer. U heeft dus wel de uitstraling maar niet het onderhoud. Laminaat is verkrijgbaar in vele kleuren en dessins.

Parket

Hout is een natuurproduct dat sfeer en karakter met zich meebrengt. Door voor een houten vloer te kiezen, haalt u meteen sfeer en karakter in uw woning. Houten vloeren zijn in vele soorten, kleuren, motieven en afmetingen te verkrijgen. Elke houtsoort kan door een afwerklaag op de gewenste kleur worden gebracht. 

Zo kunnen wij de vloer creëren die bij uw huis en inrichting past.

Marmoleum

Marmoleum wordt gemaakt van lijnolie en kalksteen. Omdat dit natuurlijke grondstoffen zijn, is marmoleum zelfs na 25 tot 40 jaar volledig biologisch afbreekbaar. Dit matcht perfect met de huidige trend dat gebruik van natuurlijke materialen belangrijk is. Naast het feit dat marmoleum milieuvriendelijk is, staat het ook prachtig in uw interieur. Zo worden er elk jaar nieuwe kleuren ontworpen, geheel volgens de laatste trends en woonwensen.


Karpetten

Onze karpetten zijn op maat te maken. Te groot, te klein of net niet de kleur die u

zoekt, is dus verleden tijd met de karpetten van Colors@Home. En door ons uitgebreide assortiment is er altijd wel een kleur die bij uw interieur past. Naast kleur en poolhoogte, kunt u ook de randafwerking kiezen. U heeft hier drie mogelijkheden: festonneren, blind gebandeerd en volume.

Deurmatten

Een goede deurmat biedt de beste bescherming van uw vloer. Er is een ruim aanbod in deurmatten, van goede schrapers tot een optimale droogloopmat. Belangrijk is dat de deurmat bij uw woonsituatie past en zorgt dat het vuil erin achterblijft. Door onze grote collectie schoonloopmatten is er altijd een passende mat voor u en ook in kleur is er enorm veel keuze.

Onderhoud

Goed onderhoud van uw vloer verlengd de levensduur van elk type vloer. Aan goed onderhoud wordt vaak weinig aandacht besteed waardoor de oorspronkelijke uitstraling van de vloer verdwijnt. Precies daarom is goed onderhoud met het juiste product belangrijk. Bij ons vindt u het juiste product voor elke vloer en met een goed onderhoudsadvies geniet u langer van uw nieuwe vloer.Genieten van uw vloer