Comfortbedden en ledikanten

Freriks wonen en slapen is een echte comfort bedden specialist. Een ledikant welke een ideale lighoogte heeft zodat u gemakkelijk in en uit bed stapt. Ook het uitrijdbare ledikant is bezig met een opmars, optimaal comfort, moderne uitstraling en toch het gemak van het opmaken van een enkel bed. De laatste jaren zijn de mogelijkheden en natuurlijk ook de uitstraling van een uitrijdbaar ledikant enorm veranderd, van een "seniorenbed" naar een modern bed welke geschikt is voor iedere leeftijds- categorie. De uitrijdbare optie is ook mogelijk bij een comfortabele boxspring combinatie.

Wat voor lig comfort u ook zoekt, in een uitrijdbaar comfort ledikant passen alle mogelijkheden qua bedbodems en matrassen.

Kom eens langs in onze uitgebreide showroom en bekijk de mogelijkheden en laat u persoonlijk adviseren naar de mogelijkheden welke het best passen bij uw wensen. 

 

Wij hebben van diverse merken een verscheidenheid aan bedden en ledikanten opgesteld staan in onze showroom. Het zijn strak vormgegeven modellen gemaakt in mooie houttinten met aluminium of zwart metalen accenten en een uitgebreide serie aan bij meubelen en linnenkasten.