BEKA.. DE BESTE PLEK TER WERELD

Geltex Matrassen

De juiste matras kiezen is alles behalve eenvoudig. Met de Beka Geltex matrassen collectie zijn er eindeloos veel mogelijkheden en is er voor ieder type slaper een geschikt matras. Een matras met de Geltex technologie zorgt voor een heerlijk uitgerust gevoel.

 

Dankzij de uitmuntende drukverdeling, ondersteuning en ventilatie zorgt dit in combinatie met duurzaamheid en langere levensduur voor een uitmuntend comfort en ongeëvenaard ligcomfort.

Boxsprings

Slapen wordt heerlijker dan ooit in de boxsprings van Beka. Elke boxspring wordt vervaardigd uit de beste materialen. Boxspring, hoofdbord en matras gecombineerd met een Geltex topmatras: alle elementen passen op een harmonieuze manier bij elkaar. Zo creëert u met het juiste persoonlijke advies de beste plek ter wereld.

Geltex Hoofdkussen

Een betere nachtrust begint bij het juiste hoofdkussen. Een goed slaapsysteem bestaat niet alleen uit een aangepaste bodem en matras, maar ook uit een hoofdkussen dat bij jouw slaapprofiel past.

In onze Beka collectie hebben wij het Geltex hoofdkussen in 4 uitvoeringen, voor elk van deze kussens gebruiken we uitsluitend innovatieve materialen. Zo vormt jouw hoofdkussen altijd de perfecte aanvulling op jouw slaapcomfort.


Freriks wonen en slapen is de BEKA dealer voor de regio Ulft, Gendringen, Silvolde, Terborg, Gaanderen, Doetinchem, Varsseveld, Lichtenvoorde,  Aalten, Zeddam, Dinxperlo, Breedenbroek, ś Heerenberg, Azewijn, beek, Didam, Braamt, Kilder, Wehl en Zelhem.