Bezoek onze showroom

Jaap Freriks & Daan Freriks.

Uiteraard bent u altijd welkom in onze showroom voor een kop koffie en een vrijblijvend advies. U kunt gratis parkeren voor onze deur. Wilt u toch liever een afspraak maken of kunt u alleen buiten onze winkeltijden? Dat is geen probleem. Wij maken graag een afspraak op een tijd die u het beste uitkomt. U kunt hiervoor bellen met een van onze adviseurs op 0315-681355 

 

Hieronder ziet u een sfeerimpressie van de verschillende artikelen in onze winkel:

Vloeren

Een vloer bepaalt voor een groot gedeelte de sfeer van uw interieur. Door de ruime keuze in soorten en materialen is er altijd een vloer die aan uw verwachtingen voldoet en binnen uw budget past. Laat u adviseren en bekijk de vele mogelijkheden. Ook zorgen wij voor een perfect gelegde vloer. Geen uitdaging gaan we uit de weg!

Gordijnen

Gordijnen zorgen voor sfeer in uw huis. Gordijnen zorgen dat een huis er aangekleed uitziet, geven een warme uitstraling en zorgen voor een comfortabel, geluiddempend effect. Onze collectie bestaat uit de mooiste gordijnencollecties van de grote merken. Gordijnstalen kunt u altijd meenemen om ook thuis eens te kijken of deze bij uw interieur passen. 

Dekbedden

Koude nachten of klamme, warme nachten? Onze collectie dekbedden heeft altijd een dekbed die in ons wisselende Hollandse weer past. Heerlijk licht en warm dons of een dun bamboe dekbed bijvoorbeeld. Bijna alle dekbedden zijn uit voorraad leverbaar en op onze dekbeddenafdeling geven wij u graag advies welk materiaal het beste past bij uw wensen. 


Hoofdkussens

In onze winkel vindt u één van de grootste collectie hoofdkussens uit de regio. Van vormvaste latex hoofdkussens of nekondersteunende, tot een goed wasbaar kinderhoofdkussen. Al onze hoofdkussens zijn uit voorraad leverbaar en ruim voorradig. Laat u adviseren voor een goed passend hoofdkussen. U wilt toch ook de komende jaren weer goed slapen?

Boxsprings

We hebben een goed geselecteerde boxspringcollectie die bestaat uit kwalitatief hoogwaardige bedden. Bekende merken zoals Norma, Geltex inside en nxtday zijn enkele leveranciers waarmee wij werken en garanderen een jarenlange goede nachtrust op hun bedden. Samen met ons onafhankelijke advies maakt u de juist keuze voor een bed waarop u ook de komende tien jaar weer heerlijk slaapt.

Matrassen

Een goede matras is de basis voor een goed bed en zorgt dat u 's morgens weer fit en uitgerust opstaat. Onze collectie is door ons geselecteerd uit diverse merken. Hij bestaat uit matrassen die voldoen aan onze hoge verwachtingen en waarvan wij u kunnen garanderen dat ze de juiste keuze zijn voor uw wensen. De beste matras bestaat niet maar de beste matras is de matras die voor ú de beste ondersteuning geeft en het comfortabelst ligt.


OPENINGSTIJDEN

 

Dinsdag:      09.00  - 17.30 uur        12 - 13 gesloten

Woensdag:  09.00  - 17.30 uur        12 - 13 gesloten

Donderdag: 09.00  - 17.30 uur        12 - 13 gesloten

Vrijdag:        09.00  - 17.30 uur        12 - 13 gesloten
Zaterdag:     10.00  - 16.00 


Maandag + Zondag gesloten

 

 

  

Na winkeltijden op afspraak, bel +31 (0)315-681355.

 


Contact

Matrasshop.com

Freriks Wonen en Slapen

Frank Daamenstraat 23

7071 AT Ulft

Tel. +31 (0)315-681355

info@frerikswonen.nlde koffie staat klaar