sfeermakers in uw huis

Met raamdecoratie beperkt u niet alleen zon en zicht door de ruiten, maar u brengt ook sfeermakers in uw huis. Voor elk raam, elke woonsituatie, elke smaak en elk budget is er een oplossing te vinden die in uw plaatje past. En daar helpen we u natuurlijk graag bij.

Vrijwel alle wensen die u heeft voor verfraaiing van de ramen, kunnen worden vervuld met onze raamdecoratiecollectie. Onze verschillende soorten raamdecoraties zijn fraai, functioneel en vrijwel voor elk raam toepasbaar. En natuurlijk leverbaar in elke kleur en in vele dessins. Onze producten zijn exclusief, maar in de meeste gevallen ook betaalbaar. We laten u graag alles zien en gaan samen met u op zoek naar de oplossing die past bij uw huis. Alles moet kloppen, dus meten en installeren we zelf zonder extra kosten.

DuBBELE plissé GORDIJN

Voor wie geen standaard ramen heeft, bieden dubbele plisse gordijnen de ideale oplossing. Driehoeksramen, ronde ramen, trapeziumramen: allemaal geen probleem. Personaliseer uw dubbele plisse gordijnen door uw eigen systeem te kiezen: vrijhangend, dag en nacht, top down/bottom up of speciaal voor draaikiepramen. En of dat nog niet genoeg is, zijn dubbele plisse gordijnen ook nog verkrijgbaar in vele kleuren en dessins.

Multishade

Regel zelf uw privacy, sfeer en daglicht met een duo rolgordijn. Door de afwisselende transparante en niet-transparante banen langs elkaar te schuiven kunt u oneindig variëren. Naast de verschillende kleuren is er ook keuze uit brede en extra brede banen. Is het rolgordijn voor de slaapkamer, kiest u dan voor  een verduisterende stof, zodat het er extra donker is. Voor de keuken zijn er brandwerende stoffen. 
Personaliseren kan met de gewenste cassette, bediening en uiteraard kleuren en stoffen.

Rolgordijnen

Rolgordijnen passen bij elke woonstijl, dankzij de uitgebreide collectie stoffen waar u uit kunt kiezen. Er zijn rolgordijnen in transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen. Wij adviseren u het rolgordijn op maat te laten maken zodat er geen licht langs de randen komt. Rolgordijnen hebben een luxere en exclusievere uitstraling wanneer u gebruik maakt van accessoires, bijzondere stoffen of stiksels. U kunt ze verder personaliseren met ringen, een onderlat of designbediening.


Vouwgordijnen

Een vouwgordijn brengt sfeer in het interieur. Vanwege de grote keuze in stoffen zit er altijd een bij naar uw smaak. Laat ze open op een mooie dag en sluit ze half op een druilerige dag. Net als gordijnen geven vouwgordijnen een warm en geborgen gevoel. Een vouwgordijn laat zich eenvoudig bedienen door het kettingsysteem. De baleinen zijn uit het vouwgordijn te halen waardoor deze ook gemakkelijk gereinigd kunnen worden. Laat uw vouwgordijnen op maat maken zodat ze strak tegen het raam vallen.

Jaloezieën

De horizontale jaloezie is terug van weggeweest en modieuzer dan ooit. Met de lamelbreedte van 16 millimeter creëert u een subtiele uitstraling, terwijl de 50 millimeter juist een robuuste uitstraling geeft. Personaliseer uw horizontale jaloezieën met een bijpassende ladderband of stijlvolle koof. Dankzij het handige koordsysteem kunt u zelf bepalen hoeveel licht er binnenkomt. Handig als u overdag een spannende film wilt kijken of uw meubels tegen de zon wilt beschermen.

Verticale lamellen

De nieuwe collecties verticale jaloezieën laten zien dat verticale jaloezieën goed passen in het interieur van nu. Zo zijn verticale jaloezieën tegenwoordig verkrijgbaar in stof, aluminium en kunststof. En binnen deze collecties is ook weer een ruime keuze. Transparant, met dessin of voor speciale ruimtes. Bij Colors@Home is er de keuze uit diverse decoratieve opties, zoals baleinen, geperforeerde lamellen, ringen of siervolle stiksels. Verticale jaloezieën zijn bijzonder mooi bij grote raampartijen.


Houten jalouzieën

Houten jaloezieën geven een natuurlijke, duurzame uitstraling aan je interieur. De lamellen zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes en kleuren. Onder de kleuren vind je onder andere eiken, walnoot en wengé. Maak de houten horizontale jaloezieën persoonlijk met de opties die je hebt op gebied van lamelbreedte, ladderband, aluminium bovenbak en unieke koordknopen. Door de ontwikkelingen in productiemethoden is er nu ook een collectie van houten jaloezieën die geschikt is voor vochtige ruimtes.

Shutters

Shutters zijn houten luiken met verstelbare lamellen, die worden zowel gebruikt als zonwering en als decoratieve raambekleding.

Onze collectie shutters van Copahame zijn duurzaam geproduceerd. Stijlvolle raamdecoratie met aandacht voor detail. Leverbaar in alle denkbare mogelijkheden voor elk type raam. Ook is deze shutter met verschillende lamel breedtes leverbaar en kiest u uit verschillende profielen. Sfeervol maatwerk voor elk raam.

Silhouette

Met de stijlvolle Sihouette shades van Luxaflex kunt u op een subtiele manier uw lichtinval regelen en creëert u rust in de lichtinval. De lamellen iets kantelen en u heeft gelijk een andere lichtinval. Door de ruime keuze in stoffen zijn er eindeloze mogelijkheden om ook dit product tot zijn recht te laten komen in uw interieur.  

Ook zijn de stoffen zo geweven en verwerkt dat de zonnestralen voor 25% worden gereflecteerd en dus ook de warmte wordt tegengehouden.maatwerk voor elk raam