Op zoek naar opbergruimte

 

Kasten van het merk Nolte. Als echte kastenmaker heeft Nolte zich bewezen, al ruim 60 jaar ervaring en ontwikkeling zorgen voor een uitgekiende collectie schuifdeur en draai deur kasten. Leverbaar in verschillende maten in breedte, hoogte en diepte zorgt dit dat er altijd een passende maat Nolte kast is. Ook in kleur, glas, lak of hout decor, profiel kleuren en de meest uit één lopende opties om uw droomkast te realiseren. Kom in onze showroom de voorbeelden bekijken en ervaar de kwaliteit en het gemak van een Nolte kast. 

Ook is er de optie om een bijpassend nachtkastje of commode samen te stellen.

Nolte Marcato schuifkast
Nolte Marcato schuifkast

Schuifdeur kasten

Standaard kasten zijn leverbaar met schuifdeuren in diverse breedte en uitvoering zoals hout, glas of spiegel. Bij deze kastenserie zijn ook nachtkastjes of laden commodes leverbaar ook weer in een ruime keuze . Met een kast van Nolte is er altijd wel een kast die past is de gewenste situatie. U heeft keuze uit diverse breedte maten, hoogte maten en kast diepte, zo is er altijd een passende kast te realiseren voor uw situatie. Ook heeft Nolte kasten altijd een eigentijdse kleur en materialen lijn om het helemaal af te maken. 

Nolte Marcato draaideur kast
Nolte Marcato draaideur kast

Draaideur kasten

Ook heeft Nolte een ruime collectie draaideur kasten in het programma welke naadloos aansluit bij het schuifdeur programma. In sommige situaties zijn draaideuren een perfecte oplossing. Alle kasten kunnen naar wens worden aangekleed met b.v. een ladenblok, extra hangroedes of schoenenrek, allemaal op maat aangeleverd.

Neemt u de maten mee van de beschikbare ruimte. Wij maken u graag een offerte en wanneer u zich daarin kunt vinden komen wij bij u thuis de maten exact opnemen. Daarna wordt de bestelling geplaatst bij de fabrikant en enkele weken later krijgen wij de kast naar uw wensen bij ons binnen. Wij maken dan met u een afspraak op welke dag dat wij bij u thuis de kast kunnen komen monteren en daarvoor nemen wij uiteraard ruimschoots de tijd.

Nolte Marcato commode
Nolte Marcato commode

Bijmeubelen

Laden commodes of nachtkastjes in diverse kleuren en afmetingen passend bij uw gekozen schuifdeur of draaideur kast. Heel veel is mogelijk en er zal altijd een passende oplossing zijn. Bekijk in onze showroom de mogelijkheden en neem uw maten mee zodat we direct kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn.