Op zoek naar opbergruimte

Met de standaard kwaliteitskast komt u vaak wel uit de voeten. Maar u kunt ook kiezen voor de kastsystemen van Slizing. Schuifdeuren met onder- en bovenrail en desgewenst met een interieur voorzien van legplanken, ladenblokken en hangroedes, allemaal op maat aangeleverd.

Neemt u de maten mee van de beschikbare ruimte. Wij maken graag een offerte voor u en wanneer u zich daarin kunt vinden, komen wij bij u thuis de maten exact opnemen. Daarna wordt de bestelling geplaatst bij de fabrikant en enkele weken later krijgen wij de kast precies op maat gemaakt bij ons binnen. Wij maken dan met u een afspraak op welke dag wij de kast bij u thuis kunnen komen monteren. Daarvoor nemen wij uiteraard ruimschoots de tijd.

Vaste kasten

Standaard kasten zijn leverbaar met schuifdeuren of draaideuren en in verschillende afmetingen in zowel hoogte als breedte. Bij deze kastenseries zijn vaak ook nachtkastjes of ladencommodes leverbaar. Met onze goede leveranciers is er altijd wel een standaardkast die past. Heeft u toch een wand of kamer waar geen standaardkast kan staan? Bekijk dan onze maatkasten van Slizing, van maat tot kleur en interier, alles kan aangepast worden aan uw wensen en de ruimte waarin de kast komt te staan.

Maatkasten

Op maat kastsystemen van Slizing. Schuifdeuren met onder- en bovenrail en desgewenst met een interieur voorzien van legplanken, ladenblokken en hangroedes allemaal op maat aangeleverd.

Neemt u de maten mee van de beschikbare ruimte. Wij maken u graag een offerte en wanneer u zich daarin kunt vinden komen wij bij u thuis de maten exact opnemen. Daarna wordt de bestelling geplaatst bij de fabrikant en enkele weken later krijgen wij de kast naar uw wensen bij ons binnen. Wij maken dan met u een afspraak op welke dag dat wij bij u thuis de kast kunnen komen monteren en daarvoor nemen wij uiteraard ruimschoots de tijd.

Bijmeubelen

Laden commodes of nachtkastjes in diverse kleuren en afmatingen of zelfs compleet opmaat gemaakt naar wens. Heel veel is mogelijk en er zal altijd een passende oplossing zijn. Bekijk in onze showroom de mogelijkheden en neem uw maten mee zodat we direct kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn.