Ook voor projecten

Ook voor projecten zijn wij het juiste adres. Wij hebben veel ervaring in het leggen van vloeren en het hangen van gordijnen en vitrages, maar ook het hangen van buitenzonweringen in grote en middelgrote projecten.

Ook op slaapgebied kunnen wij zorgen voor de juiste bedden, matrassen en beddengoed welke voldoen aan de eisen van de opdrachtgever.

Door de korte lijnen binnen ons bedrijf kunnen wij snel schakelen en zorgen wij voor een aflevering naar wens van de opdrachtgever.

 

Hieronder vindt u enkele projecten van afgelopen periode:

Tapijt voor kantoor

Voor een jonge dynamische organisatie welke actief is in online activiteiten hebben wij het nieuwe kantoor mogen voorzien van een kwalitatief en hoogwaardig tapijt met een vezel van ECONYL. Een 100% geregenereerd en regenereerbaar garen welke o.a. gemaakt is van oude visnetten, plastics en oud tapijt. Het resultaat is een zichtbaar mooi en duurzame vloer.

Overgordijnen en Inbetween

Voor onze opdrachtgever hebben wij op een zorgafdeling brandvertragende, verduisterende overgordijnen en inbetween gordijnen gehangen en hierbij ook nieuwe gordijnrails gemonteerd. Voor de badkamer ramen hangen bijpassende jaloeziën.

Gordijnen en vitrage

Wij hebben in een zorgcomplex van dertig appartementen gezorgd voor nieuwe vitrage en overgordijnen. De stoffen zijn brandvertragend en hangen volledig naar wens. In overleg met opdrachtgever en leveranciers het project binnen een korte termijn opgeleverd.


Nieuwe vloeren

In een zorgcomplex hebben wij een vloer gerenoveerd. De bestaande vloer hebben we behandeld en klaargemaakt om een nieuwe modernere vloer eroverheen te leggen. Voor deze oplossing is gekozen om in een kort tijdsbestek een optimaal resultaat te leveren naar wens en binnen de termijn van de opdrachtgever.


Pvc-vloeren

We hebben nieuwe pvc-vloeren gelegd in Café De Bank in Doetinchem. In overleg met de opdrachtgever hebben we hier in een kort tijdsbestek de bestaande vloeren volledig gestript en klaargemaakt voor een pvc-vloer met diverse patronen.


Vinylvloeren en overgordijnen

Bij Oersterk in Ulft hebben we een nieuwe vinyltegelvloer in een betonlook gelegd. In een mooie aangepaste loft op het DRU park, speciaal voor zorg. Op de benedenverdieping is de vloer volledig verlijmd op beton met vloerverwarming en op de bovenverdieping is de vloer verlijmd op op Estrich vloerelementen. De gordijnen zijn opgehangen op een steigerbuisroede, die past in de sfeer van het gebouw.


Pvc-vloeren en warmtewerende raambekleding

In Den Haag hebben we een groot appartement compleet ingericht en de klant ontzorgd die hier niet permanent woont. Een mooie pvc-vloer en binnenzonwering zorgen voor een optimale warmtewering op de 28e verdieping. We hebben hierbij een complete boxspring met linnenkast geleverd en gemonteerd.


complete projectuitvoering